ASOCIATIA DE SPRIJIN A SOMERILOR DAMBOVITA
Investeşte in educaţie!
Furnizor de servicii de formare profesionala autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (C.N.F.P.A.)
Operator date cu caracter personal - Cod: 14455
Asociatia de Sprijin a Somerilor Dāmbovita (A.S.S.D.) va implementa incepind cu anul 2011 doua proiecte finantate de Uniunea Europeana prin Fondul Social European. Pentru detalii suplimentare despre proiecte si progresul in implementarea acestora, dati click pe link-urile de mai jos:

Asociatia de Sprijin a Somerilor Dāmbovita (A.S.S.D.) va implementa incepind cu anul 2010 doua proiecte finantate de Uniunea Europeana prin Fondul Social European. Pentru detalii suplimentare despre proiecte si progresul in implementarea acestora, dati click pe link-urile de mai jos:

Servicii gratuite


Legal Disclaimer: Acest site web nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor site-ului web. Pentru informatii despre alte programe finantate de UE in Romania cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Fondului Social European in Romania: http://www.fseromania.ro

Certificat nr. 2566/2011
SR EN ISO 9001: 2008