ASOCIATIA DE SPRIJIN A SOMERILOR DAMBOVITA
Investeşte in educaţie!
Furnizor de servicii de formare profesionala autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (C.N.F.P.A.)
Operator date cu caracter personal - Cod: 14455
Evenimente

18 decembrie 2010 - CONFERINTA DE PRESA

Asociatia de Sprijin a Somerilor Dāmbovita (A.S.S.D.) a organizat cu ocazia sfarsitului de an o conferinta de presa, pentru realizarea bilantului anual al activitatii si colaborarilor incheiate cu succes. La actiune au fost invitati membrii ai mass-mediei locale, colaboratori, clienti si lectori. Au fost prezentate rezultatele activitatii desfasurate, planuri pentru viitor si s-a facut o evaluare a modului in care au fost furnizate serviciile.
   
Fotografii de la eveniment
click pe imagine pentru a o mari
Descarca comunicatul de presa al evenimentului
click pe imagine pentru a o mari
18 decembrie 2010 - Vin colindatorii 2010!

Asociatia de Sprijin a Somerilor Dāmbovita (A.S.S.D.) a fost colindata anul acesta cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Iarna. Colindatorii au fost membrii Asociatiei "Neghinita", ONG care reprezinta si apara interesele persoanelor infectate cu virusul HIV / SIDA.
   
Fotografii de la eveniment
click pe imagine pentru a o mari
13 Decembrie 2007 - Traiesti pentru tine doar in masura in care traiesti pentru altii! (M.Lutin)

Asociatia de Sprijin a Somerilor Dāmbovita (A.S.S.D.) a organizat cu ocazia Craciunului o vizita cu scop caritabil la Centrul de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Moreni - Tuicani, care gazduieste circa 120 persoane cu diferite tipuri de handicap (mintal, psihic, senzorial si neuromotor). In cadrul actiunii au fost donate produse alimentare si jucarii pentru toti beneficiarii serviciilor Centrului.

Certificat nr. 2566/2011
SR EN ISO 9001: 2008